Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δήλωση των Βουλευτών Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κουράκη και Ευαγγελίας Αμμανατίδου-Πασχαλίδου για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Ηρακλή


Θεσσαλονίκη

23/06/2010

1)    Το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Ηρακλή δεν είναι ξεκομμένο από τη γενικότερη κατάσταση που χαρακτηρίζει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στη χώρα μας. Συνεπώς οποιαδήποτε λύση πρέπει να κυμαίνεται εντός αυτού του πλαισίου με τους ίδιους όρους για όλους κι όχι μεμονωμένα και σε βάρος μίας ΠΑΕ. Εξάλλου ο Ηρακλής έχει σοβαρούς λόγους να ζητά ανοχή και χρόνο προκειμένου να είναι τυπικώς εντάξει στις υποχρεώσεις του. Η αυστηρότητα των νόμων δεν μπορεί να εξαντλείται σε μία μόνο ΠΑΕ.

2)    Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συμφωνεί με τα τεκταινόμενα στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, που μαστίζεται από ανομία, παραβάσεις κανονισμών και αναξιοπιστία. Για μία ακόμη φορά τονίζουμε την ανάγκη εξυγίανσης όλων των φορέων που εμπλέκονται στο άθλημα αλλά και του νομικού πλαισίου που διέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

3)    Οποιαδήποτε λύση του προβλήματος του Ηρακλή πρέπει να δοθεί εντός του υπάρχοντος νομικού πλαισίου και των φορέων του αθλήματος. Συνεπώς οποιαδήποτε παρέμβαση εξωθεσμικών και πολιτικών παραγόντων δεν δικαιολογείται, περιπλέκει το πρόβλημα και δικαίως δημιουργεί αγανάκτηση στους φιλάθλους του Ηρακλή.

4)    Συμπαραστεκόμαστε στην προσπάθεια της διοίκησης του Ηρακλή και των φιλάθλων του προκειμένου να καλυφθεί το χαμένο έδαφος και να είναι τυπικώς εντάξει ως προς τη νομιμότητα που απαιτείται για την αδειοδότηση της ΠΑΕ.

5)    Θεωρούμε ότι ο αγώνας όλων των Ηρακλειδέων είναι δίκαιος και πιστεύουμε πως οι αρμόδιοι φορείς οφείλουν  να εξετάσουν όλα τα δεδομένα και σε καμία περίπτωση δεν θα αδικήσουν τον Ηρακλή.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: