Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού


25/11/2010

Συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τη βουλευτή Ηρώ Διώτη και το μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ, υπεύθυνο του Αθλητικού τμήματος Τζούλιο Συναδινό, παραβρέθηκε στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες.
Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την πλήρη συμπαράστασή της στα αυτονόητα θεσμικά και οικονομικά αιτήματα της Ομοσπονδίας και δήλωσε:
«Οι περικοπές προς υλοποίηση του μνημονίου στοχεύουν στο σύνολο των τομέων κοινωνικής πρόνοιας. Οι επιπτώσεις από την οικονομική και κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης θίγουν πρώτα απʼ όλες τις πιο ευαίσθητες κι αδύναμες ομάδες του πληθυσμού και τα άτομα με αναπηρία. Η αναλγησία της κυβέρνησης σε όλο της το μεγαλείο.»
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την αναβάθμιση της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού, στο οποίο εξέχουσα θέση κατέχει η πρόνοια για τον αθλητισμό των συμπολιτών μας με αναπηρίες.     
Κάτι τέτοιο όμως, θα μπορούσε να γίνει εφικτό σε ένα τελείως διαφορετικό πλαίσιο, που η σημερινή μνημονιακή συγκυρία το καθιστά αδύνατο. Για την εφαρμογή οποιουδήποτε εναλλακτικού προγράμματος, προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών, κυριότερη προϋπόθεση αποτελεί η κατάργηση του Μνημονίου. Κι αυτός πρέπει να είναι ο άμεσος στόχος, όχι μόνο δικός μας, αλλά ολόκληρης της κοινωνίας. Σε αυτό τον αγώνα καλούμε σε ενότητα και συστράτευση όλους τους αθλητικούς φορείς».
To Γραφείο Τύπου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: