Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συναντήσεις του Τμήματος Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Θεσσαλονίκης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναντήσεις του Τμήματος Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη

10/1/2013

Το Τμήμα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε την Τετάρτη μια σειρά από συναντήσεις με εκπροσώπους σωματείων και συλλόγων από το χώρο του αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, έγινε συνάντηση με αντιπροσωπεία του σωματείου εργαζομένων στα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα, το οποίο εκπροσωπεί περίπου 500 εργαζόμενους. Σε αυτήν εκτέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η λειτουργία των αθλητικών χώρων αλλά και οι εργαζόμενοι σε αυτούς.

Επίσης η αντιπροσωπεία του Τμήματος Αθλητισμού συναντήθηκε με το προεδρείο της ΕΠΣΜ. Συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση στην οποία θα εκτεθούν αναλυτικότερα όλα τα προβλήματα του χώρου.

Ακόμη έγινε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου των Παραολυμπιονικών κ. Συμεών Παλτσανιτίδη, όπου υπήρξε ενημέρωση αναφορικά με την αντιμετώπισή τους από την Πολιτεία.

Τέλος, η αντιπροσωπεία του Τμήματος Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Θεσσαλονίκης συναντήθηκε, μετά από δικό τους αίτημα, με εκπροσώπους του Άρη Θεσσαλονίκης οι οποίοι εξέθεσαν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ιστορικός σύλλογος.

Το γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Θεσσαλονίκης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: