Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η διορισμένη κομματική διοίκηση του ΟΑΚΑ συνεχίζει τη ρεβανσιστική τακτική απέναντι στην Ελένη Αυλωνίτου


05/02/2013

Ανακοίνωση του Αθλητικού Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ: Η διορισμένη κομματική διοίκηση του ΟΑΚΑ συνεχίζει τη ρεβανσιστική τακτική απέναντι στην Ελένη Αυλωνίτου

Μετά την πολιτική δίωξη της Ελένης Αυλωνίτου, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ και εκλεγμένης δημοτικής συμβούλου Γαλατσίου, που παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό του ΟΑΚΑ και τέθηκε σε αργία επειδή «συμμετείχε σε τηλεοπτική εκπομπή χωρίς την άδεια του ΔΣ του ΟΑΚΑ» και μετά τη πανηγυρική αθώωσή της, η κομματικά διορισμένη διοίκηση του ΟΑΚΑ επανέρχεται με νέα πολιτική δίωξη.

Αφού έθεσε την Ελένη Αυλωνίτου σε αναγκαστική αργία τον Νοέμβριο του 2012, η διοίκηση του ΟΑΚΑ  επανέρχεται με νέα δίωξη ισχυριζόμενη ότι τις ημέρες της αργίας «απουσίαζε από την υπηρεσία της»! Επίσης, την παραπέμπει για «άρνηση εκτέλεσης εντολής του ΔΣ», το περιεχόμενο όμως της οποίας δεν της κοινοποιήθηκε, ενδεχομένως από το φόβο της προσφυγής στη δικαιοσύνη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δηλώνει ότι οι προσβολές, τρομοκρατικές και εκδικητικές ενέργειες απέναντι στην Ελένη Αυλωνίτου δεν θα περάσουν.

Επιπλέον όσοι έχουν συνηγορήσει, με ή χωρίς την προτροπή της αθλητικής ηγεσίας, στην καταστρατήγηση νόμων ή ακόμα υπογράφουν αποφάσεις σχετικές με πλήρωση θέσεων στο ΕΚΑΕ παραβιάζοντας τα προβλεπόμενα από το νόμο, θα ελεγχθούν διοικητικά και νομικά από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές. Η διοίκηση και η διεύθυνση του ΟΑΚΑ πρέπει να αντιληφθούν ότι ξεπέρασαν προ πολλού τις κόκκινες γραμμές.

To Γραφείο Τύπου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: