Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συνάντηση του Αθλητικού Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ με το ΔΣ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά


22/02/2013

Με πρωτοβουλία του Αθλητικού Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, αντιπροσωπεία του παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, στο πλαίσιο των επαφών με τους θεσμικούς φορείς του αθλητισμού και τη διερεύνηση κοινής διεκδικητικής στάσης απέναντι στην κατάρρευση του κοινωνικού αθλητισμού.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ - ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο Τάσος Πανταζίδης, μέλος της Κ.Ε. και της Γραμματείας Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, οι Νίκος Μάλιαρης και Σωτήρης Μωραϊτης μέλη της Γραμματείας Αθλητισμού, οι Ανδρέας Στρατής και Τάσος Μάρθας, μέλη της Αθλητικής Επιτροπής Πειραιά.

Η αντιπροσωπεία παρουσίασε τα βασικά σημεία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τη φυσική αγωγή και τον αθλητισμό και τον κοινωνικό ρόλο του αθλητικού σωματείου στις σημερινές συνθήκες.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν αποδέκτες των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα ποδοσφαιρικά σωματεία του Πειραιά, όπως η απουσία στήριξης από την Πολιτεία, οι ελλειμματικές αθλητικές υποδομές στον Πειραιά και η δυσκολία στην εφαρμογή  της κάρτας υγείας.

Παράλληλα οι εκπρόσωποι του Αθλητικού Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσαν τους εκπροσώπους του ποδοσφαιρικού Πειραιά, να πάρουν αγωνιστικές πρωτοβουλίες διεκδίκησης λύσεων από την Πολιτεία, σαν μόνο μέτρο ανακοπής της διάλυσης του ελληνικού αθλητισμού.

Το Αθλητικό Τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: