Μετάβαση στο περιεχόμενο

Για το ξεπούλημα του «Σταδίου Ειρήνης κ’ Φιλίας»


Το Αθλητικό Τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

για το ξεπούλημα του «Σταδίου Ειρήνης κ’ Φιλίας»

 

Το πωλητήριο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι μέρος της ήδη δρομολογημένης επιχείρησης που έχουν χαράξει η τρόικα και η συγκυβέρνηση για την καταστροφή του αθλητισμού, μέσα από την περικοπή των πόρων, το ξεπούλημα των δημόσιων αθλητικών χώρων και τη συρρίκνωση των υποδομών.

 Ήδη το ΣΕΦ «τεμαχίζεται», αφού πρώτα αφέθηκε στην εγκατάλειψη και την απαξίωση, τα πιο κερδοφόρα κομμάτια του βγήκαν στο σφυρί μέσω ΤΑΙΠΕΔ και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το έγκλημα είναι η διευθέτηση των πολεοδομικών εκκρεμοτήτων και της άδειας του ίδιου του σταδίου.

Βάσει του σχεδίου εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, θα ακολουθήσει το ΟΑΚΑ και άλλοι αθλητικοί χώροι στους οποίους σήμερα στηρίζεται ο σωματειακός αλλά και ο μαζικός αθλητισμός.

Τα φτηνά λόγια και οι υποσχέσεις της ηγεσίας του αθλητισμού εξαντλήθηκαν. Πλέον και οι πιο επιφυλακτικοί έχουν καταλάβει τι συντελείται.

 Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ σε επανειλημμένες επαφές του με τους εργαζόμενους του ΣΕΦ, έχει τονίσει την ανάγκη ενίσχυσης του δημόσιου χαρακτήρα του σταδίου, σαν βασικό πυλώνα στήριξης του ελληνικού αθλητισμού, με συγκεκριμένα μέτρα οικονομικής, οργανωτικής και ενεργειακής βιώσιμης ανάπτυξης του σταδίου, με διαφύλαξη των θέσεων εργασίας, με ουσιαστικό ρόλο των ίδιων των εργαζόμενων στην υλοποίησή τους.

 Η καταστροφή του ελληνικού αθλητισμού θα διακοπεί μόνο με την ακύρωση των μνημονίων και την εφαρμογή ενός Ενιαίου Κοινωνικού Δημοκρατικού Σχεδίου για τη Φυσική Αγωγή και τον Αθλητισμό.

10-5-2013                                               Το Αθλητικό Τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: