Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τρόικα και συγκυβέρνηση δεν άφησαν ούτε ένα ευρώ για τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

6/09/2013

 

Τραγική παραδοχή του νέου υφυπουργού αθλητισμού. Τρόικα και συγκυβέρνηση δεν άφησαν ούτε ένα ευρώ για τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία…

 

Καμία δυνατότητα επιχορήγησης των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων δεν έχει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σύμφωνα με την απάντηση του υφυπουργού αθλητισμού κ. Ανδριανού σε ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κουράκη, Γιώργου Πάντζα και Παναγιώτας Δριτσέλη.

Στην ερώτησή τους οι βουλευτές τόνιζαν την ανάγκη άμεσης απόδοσης της κρατικής επιχορήγησης στα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία του Νομού Τρικάλων για το έτος 2013. Εντούτοις, ο νέος υφυπουργός απάντησε ότι «για το τρέχον έτος 2013, λόγω δυσμενών οικονομικών συνθηκών, η κατηγορία μεταβιβαστικών δαπανών ΚΑΕ2571 ‘επιχορηγήσεις αθλητικών σωματείων, ομοσπονδιών’ έχει υποστεί σημαντικές μειώσεις με αποτέλεσμα η αρχική εγγεγραμένη πίστωση να μην επαρκεί για τις επιχορηγήσεις των αθλητικών σωματείων».

 Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε όλους τους τόνους την κυβέρνηση να σταματήσει να καταστρέφει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και να υποβαθμίζει την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σε υπηρεσία άνευ αντικειμένου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: