Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με έμφαση στις δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό το Αθλητικό Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ


ΣΥΡΙΖΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ 18-10-2014

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κάτι παραπάνω από ικανοποιητική χαρακτηρίστηκε η εκδήλωση για την παρουσίαση του Αθλητικού Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ το περασμένο Σάββατο στο Χατζηγιάννειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, ενώ τόσο στη συμμετοχή φορέων που αντιπροσώπευσαν όλα σχεδόν τα αθλήματα όσο και στη συζήτηση που ακολούθησε, φάνηκε η ανάγκη για διάλογο και συμμετοχή όλων στα κοινά.

SANYO DIGITAL CAMERA

Φάνηκε επίσης έντονα ότι αυτή η κυβέρνηση έχει αφήσει τον αθλητισμό στην τύχη του και δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τη σωματική αγωγή των πολιτών, παρόλο που επιστημονικά είναι αποδεδειγμένο ότι αυτό θα κοστίσει μελλοντικά στη υγεία και γενικότερα στο βιοτικό επίπεδο όλων μας.

ΣΥΡΙΖΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 3 - ΛΑΡΙΣΑ 17-10-2014

Ακόμα αποδείχτηκε πώς ακόμα και στη απλή διαχειριστική λογική που εμπνέει την φιλελεύθερη πολιτική ιδεολογία, αυτή η κυβέρνηση δεν είναι ικανή να κάνει ορθολογιστικά ούτε την απαραίτητη κατανομή των πόρων που χρειάζεται κάθε τομέας του αθλητισμού, παρά μόνο εάν παρεμβάλλονται «φιλικά» ή πελατειακά κριτήρια.

ΣΥΡΙΖΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 4 - ΛΑΡΙΣΑ 17-10-2014

Μετά την παρουσίαση των βασικών αρχών του προγράμματος από τους κ.κ. Τζούλιο Συναδινό και Τάσο Μπουντίνο, στη συζήτηση που επακολούθησε όλοι που έλαβαν το λόγο να ζητήσουν κάτι καινούργιο, φρέσκο μακριά από πελατειακές σχέσεις και διαχειριστικές λογικές.

Οι εκπρόσωποι όλων των αθλητικών χώρων θέλησαν να καταθέσουν τις εμπειρίες, τις θέσεις και τις προτάσεις τους.

ΣΥΡΙΖΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 5 - ΛΑΡΙΣΑ 18-10-2014

Από την εκδήλωση αναδείχτηκε η αναγκαιότητα της συνέχισης του διαλόγου με κάθε φορέα ξεχωριστά και εξειδικευμένα ώστε να επιτευχθεί μια ανατροπή, που κάθε μέρα φαίνεται όλο και πιο κοντά.

Το Τμήμα Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει όλους που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης με οποιονδήποτε τρόπο και τους συμμετέχοντες που ανέδειξαν τα προβλήματα και πρότειναν λύσεις και δράσεις.

ΣΥΡΙΖΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 6- ΛΑΡΙΣΑ 18-10-2014

Η συμμετοχή όλων μας είναι το ζητούμενο για μια κοινωνία της ανατροπής της πολυφωνίας και της δημοκρατίας και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα στην εκδήλωση του Σαββάτου.

Θα συνεχίσουμε όσο πιο δυναμικά μπορούμε όλοι μαζί για μια Ελλάδα καλύτερη για μια Ελλάδα που θέλουμε και μας αξίζει.

Τμήμα Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής Λάρισας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: