Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ με ΕΟ Παγκρατίου Αθλήματος


ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΑΘΛΗΜΑ

19/12/2014

Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ με ΕΟ Παγκρατίου Αθλήματος

Στα πλαίσια των επαφών του ΣΥΡΙΖΑ με συλλογικούς φορείς, αντιπροσωπεία του Τμήματος Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής του ΣΥΡΙΖΑ, συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος.

Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ παραβρέθηκαν τα μέλη του Συντονιστικού του Τμήματος Γιάννης Δρίβας και Τάσος Πανταζίδης. Την Ε.Ο.Π.Α. εκπροσώπησαν ο Πρόεδρός της Ανδρέας Μαζαράκης και ο γ.γ. Παναγιώτης Κανελλόπουλος.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι επιπτώσεις στην ανάπτυξη του αθλήματος αλλά και στην επιβίωση των σωματείων, που έχουν επέλθει από τη μνημονιακή πολιτική που πλήττει ολόκληρη την κοινωνία και μέσα σ’αυτήν και τις αθλητικές συλλογικότητες.

Ανταλλάχθηκαν απόψεις τόσο για την αντιμετώπιση της παρούσας κατάστασης, όσο και για τον σχεδιασμό της στήριξης και ανάπτυξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Η Ολυμπιακή προοπτική και η ένταξη του αθλήματος στην πρωτοβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση ήταν επίσης ένα ζήτημα που συζητήθηκε.

Οι δυο αντιπροσωπείες συμφώνησαν στην ανάγκη ριζικών αλλαγών στο σημερινό θεσμικό πλαίσιο και επαναχάραξης των προτεραιοτήτων οικονομικής στήριξης που θα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του αθλητισμού ως ιδέα και ως καθημερινού τρόπου ζωής

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: