Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συνάντηση Τμήματος Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής του ΣΥΡΙΖΑ με την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων


ris01

15/01/2015

Συνάντηση Τμήματος Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής του ΣΥΡΙΖΑ με την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων

Αντιπροσωπεία του Τμήματος Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από τα στελέχη του Τμήματος Ιούλιο Συναδινό, Τάσο Πανταζίδη, Στέφανο Συμεωνίδη και Άγγελο Αλιφέρη, συναντήθηκε με το Προεδρείο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, ενημέρωσαν το τμήμα αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ για τις δραστηριότητες και τον προγραμματισμό της ΕΟΣΛΜΑ-Υ. Επίσης έγινε ενημέρωση σχετικά με τη συμβολή της Ομοσπονδίας στη διάδοση της άθλησης για όλους, σαν τρόπο ζωής μέσα από τη συμμετοχή όλο και περισσότερων πολιτών, όλων των ηλικιών.

Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ αντάλλαξαν απόψεις με τα στελέχη της Ομοσπονδίας και τα ενημέρωσαν για τις προγραμματικές θέσεις και για το σχεδιασμό του κόμματος με κεντρικό άξονα τη στήριξη των ερασιτεχνικών σωματείων και την ανάπτυξη του αθλητισμού μέσα από διαδικασίες διαφάνειας, δημοκρατίας και υπεράσπισής του ως κοινωνικού αγαθού.

Επιπλέον ανταλλάχθηκαν απόψεις για τα θεσμικά και οικονομικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την ενίσχυση του έργου της Ομοσπονδίας και την διάδοση του Αθλητισμού για όλους.

Τμήμα Φυσικής Αγωγής κ΄ Αθλητισμού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: