Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Βγήκε ο Αυγενάκης από τον «πάγο» για να εγκαινιάσει πρόγραμμα για μαθητές που έφτιαξε ο ΣΥΡΙΖΑ»


«Μετά τις τραγικές του επιλογές στο θέμα του ποδοσφαίρου, εμφανίσθηκε ο υφ. Αθλητισμού για να μιλήσει με περισσή έπαρση για το πρόγραμμα κολύμβησης στα δημοτικά σχολεία και να φωτογραφηθεί δεόντως», σχολιάζει το Τμήμα Φυσικής Αγωγής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανακοίνωση του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ για το πρόγραμμα κολύμβησης στα σχολεία:

«Εμφανίσθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης από τον πάγο που είχε τοποθετηθεί, μετά τις τραγικές του επιλογές στο θέμα του ποδοσφαίρου, για να μιλήσει με περισσή έπαρση για το πρόγραμμα κολύμβησης στα δημοτικά σχολεία και να φωτογραφηθεί δεόντως.

Ένα πρόγραμμα που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, από το 2016 μέχρι σήμερα, με συμμετοχή περισσότερων από 180.000 μαθητών και μαθητριών της Γ’ και Δ΄ τάξης των δημοτικών σχολείων της χώρας.

Ένα πρόγραμμα που δεν αποτελεί προϊόν μικροπολιτικής, εν είδη προσωπικών ενεργειών παραγόντων, αλλά εκτελείται από την πρώτη χρονιά με τη συνεργασία, βάσει τριμερούς συμφωνίας, από την Γ.Γ.Α., το Υπ. Παιδείας και την Κ.Ο.Ε., οργανώνεται από κοινή οργανωτική επιτροπή, έχει πιστοποιηθεί από το 2015 από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, τελεί υπό την επιστημονική υποστήριξη των ΣΕΦΑΑ και έχει χρηματοδοτηθεί αυτά τα χρόνια με περισσότερα από 1 εκατ. Ευρώ.

Καλώσορίζουμε λοιπόν τον κ. Αυγενάκη στη πραγματικότητα της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ κι ευχόμαστε οι καινοτόμες πολιτικές που κληρονόμησε, όπως το πρόγραμμα κολύμβησης στα σχολεία να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: