Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία: Συνεχίζει να ανακοινώνει και να διαφημίζει ολοκληρωμένα έργα των Διοικήσεων του ΣΥΡΙΖΑ στις αθλητικές εγκαταστάσεις ο κ. Αυγενάκης


Ανακοίνωση του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία – Απάντηση στον κ. Αυγενάκη

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κατά την προσφιλή του τακτική, συνεχίζει να διαφημίζει και να ανακοινώνει έργα τα οποία είχαν αποφασιστεί, σχεδιαστεί και ολοκληρωθεί από τις Διοικήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, στις αθλητικές εγκαταστάσεις τα έτη 2015-2019.

Σε συνέντευξη τύπου την 16/12/2020 ανακοίνωσε περιχαρής τον σχεδιασμό και την ολοκλήρωση «έργων πνοής» στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. Κατανοούμε την ανάγκη του κ. Αυγενάκη να παρουσιάσει κάτι ουσιαστικό, εκτός επικοινωνιακού πλαισίου, την ώρα που επί των ημερών του έχει καταβαραθρωθεί ο ελληνικός αθλητισμός, αλλά τόσο τα έργα που παρουσίασε όσο και η πνοή στο ΣΕΦ δόθηκαν επί Διοικήσεως ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχικά, ο «ευφάνταστος» Υφυπουργός Αθλητισμού είπε ότι παρέλαβε έναν περιβάλλοντα χώρο απέραντου σκουπιδότοπου και ανομίας.

Κατ’ αρχάς, αξίζει να σημειωθεί ότι ο περιβάλλων χώρος του Σ.Ε.Φ. παρελήφθη από τη διοίκησή του, τον Ιούνιο του 2017. Έως τότε αποτελούσε ιδιοκτησία του Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. Του γνωρίζουμε, λοιπόν, ότι εντός διετίας στον περιβάλλοντα χώρο του Σ.Ε.Φ. κατασκευάστηκαν και παραδόθηκαν στον αθλητικό κόσμο:

1. Δύο κλειστά γήπεδα μπάσκετ – βόλεϊ, με το σύστημα του αεροφερόμενου κελύφους (μπαλόνι).

2. Ένα ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ.

3. Ένα ανοιχτό γήπεδο βόλεϊ.

4. Δύο γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5.

5. Δύο κτίρια αποδυτηρίων.

Περαιτέρω, από την Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτήθηκαν:

1. Ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 11Χ11 με κτίριο αποδυτηρίων, το οποίο χρησιμοποιούν τα Σωματεία της ΕΠΣ Πειραιά.

2. Δύο ανοιχτά γήπεδα τένις

3. Μία πρότυπη παιδική χαρά

Συνολικά λοιπόν, κατασκευάστηκαν και παραδόθηκαν στην αθλητική κοινότητα τα έτη 2017-2019 9 νέα γήπεδα, 3 κτίρια αποδυτηρίων και μία πρότυπη παιδική χαρά.

Όσον αφορά στην ανομία που επικαλείται τον ενημερώνουμε ότι αυτή σταμάτησε το 2015. Ο περιβάλλων χώρος του Σ.Ε.Φ. έγινε ασφαλής χώρος άθλησης, όταν επί Διοίκησης ΣΥΡΙΖΑ προωθήθηκε σύμβαση συνεργασίας με ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, με την εγκατάσταση νέου συστήματος ηλεκτροφωτισμού και κλειστού συστήματος ελέγχου με ηλεκτρονικά μέσα.

Ο κ. Αυγενάκης ανακοίνωσε, ότι προχώρησε σε συμβάσεις με επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος για τη μίσθωση χώρων εστίασης του περιβάλλοντα χώρου, οι οποίες όμως δυστυχώς γι’ αυτόν, ολοκληρώθηκαν την άνοιξη του 2019. Το κατάστημα εμβαδού 2.500 τ.μ ήταν κλειστό και λεηλατημένο από έτος 2014.

Στο ίδιο πλαίσιο σφετερισμού των έργων του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε την ανακαίνιση της Αίθουσας Συνεδρίων του Σ.Ε.Φ, η οποία όμως ολοκληρώθηκε το έτος 2018 με την τοποθέτηση 1000 νέων καθισμάτων, σκιάστρων και συστήματος κλιματισμού. Ομοίως, ανακοίνωσε την τοποθέτηση φωτισμού LED και σκιάστρων στις κλειστές αίθουσες προπόνησης, η οποία είχε ξεκινήσει από το έτος 2018.

Εν συνεχεία, ο Υφυπουργός, ανακοίνωσε ατυχώς πάλι, τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας, ο οποίος ολοκληρώθηκε το έτος 2018 με την εισαγωγή κλειστού δικτύου τύπου ERP και την κάλυψη όλων των συνεδριακών και εκθεσιακών χώρων του Σταδίου με δίκτυο WI-FI κατόπιν συμφωνίας με την εταιρεία COSMOTE. Ο κ. Αυγενάκης μπορεί βέβαια να εννοεί ψηφιακό μετασχηματισμό την δημιουργία λογαριασμού σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Τέλος, ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε σύμβαση με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και του παραδόθηκε σχετική μελέτη για την ενεργειακή αναβάθμιση του Σταδίου ύψους περίπου 9 εκ. ευρώ, η οποία ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στη Διοίκηση του Σ.Ε.Φ τον Ιανουάριο του 2019. Φαίνεται ότι ο κ. Αυγενάκης δεν τα πάει καλά με την παραλαβή μελετών, είτε ολιστικών είτε άλλων.

Καλό θα ήταν ο κ. Αυγενάκης την επόμενη φορά που θα διαφημίσει και θα ανακοινώσει ολοκληρωμένα επί των ημερών του έργα, να έχει μαζί του ημερολόγιο και να θυμάται ότι ο «ψεύτης και ο κλέφτης το πρώτο χρόνο χαίρονται».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: