Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία: Ο Ελληνικός αθλητισμός θρηνεί. Ο Βασίλης Σεβαστής δεν είναι πια μαζί μας.


Ο πρωταθλητής του στίβου, ο συνάδελφος καθηγητής φυσικής αγωγής, ο προπονητής, ο παράγοντας, ο άνθρωπος που αφιέρωσε όλη του τη ζωή στον κλασσικό αθλητισμό και στην καταξίωση του ΣΕΓΑΣ, του οποίου υπήρξε στέλεχος τα τελευταία 25 χρόνια, έδωσε μέχρι τέλους τη μάχη για τη ζωή. Στον τελευταίο δέκαθλο αγώνα της ζωής του δεν βγήκε νικητής.

Ο Βασίλης Σεβαστής πρωτοστατούσε πάντα για την ανάπτυξη του σωματειακού αθλητισμού, πάντα στο πλευρό των προπονητών και των αθλητών, συνέδεσε την πολύχρονη ηγετική του μορφή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Ελληνικού στίβου.

Ο Βασίλης Σεβαστής, ο συναγωνιστής των αγώνων για τη Δημοκρατία και την κοινωνική προκοπή αφήνει ανεξίτηλο προοδευτικό αποτύπωμα στον αθλητισμό. Η απουσία του θα αποτελέσει μεγάλη απώλεια για όλους.

Τη τελευταία νικηφόρα μάχη ενάντια στο σύστημα των συμφερόντων και των διαπλεκόμενων μέσων του αθλητισμού, την έδωσε μαζί με όλες τις προοδευτικές δυνάμεις, ώστε να παραμείνει ο ΣΕΓΑΣ όρθιος, πιστός στις δημοκρατικές αρχές και τα ιδεώδη του αθλητισμού.

Το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αποχαιρετά τον Βασίλη Σεβαστή κι εκφράζει την οδύνη του και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

8/4/2021

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: